Elämysten verkkokauppa

Search

-24%

Nexx X.WED2 adventurekypärät

01XWE0

409,00499,00 380,00

Tuotekoodi: 01XWE0 Tuoteosastot: , , Avainsanat: ,

Kuvaus

Nexx X.WED2 adventurekypärät

Nexx X.WED2 kypärä on hyvin suunniteltu adventure-/enduro-kypärä, jossa on mahtava ilmanvaihto ja mukavuus.

Nexx on luonut todella mukavan off-road-kypärän. Kypärässä on paljon ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan ajokokemustasi eri olosuhteissa. X.Wed2 kypärässä on panostettu erittäin hyvään ilmanvaihtoon, jossa on kolme ilmanottoaukkoa ja kaksi ilmanpoistoaukkoa, sekä ylimääräinen ilmanotto leuassa, mikä auttaa pitämään pääsi viileänä. Lippa on säädettävä, kevyt ja aerodynaamisempi kuin edeltäjänsä. Se on myös sijoitettu luomaan ilmavirta kypärään ja vähentämään tärinää ja ilmanvastusta suuremmilla nopeuksilla.

X.Wed2 kypäeän ulkokuoria on saatavana kolmessa eri koossa ja se on valmistettu Nexx X-Matrix -tekniikalla, jossa yhdistyvät kuusi eri materiaalia, kuten lasikuitu, hiilikuitu ja aramidikuitu. Lopputuloksena on erittäin vahva ja kevyt kuori, joka kestää jopa 35% suuremman rasituksen kuin tavallinen lasikuitu. Neljässä eri koossa saatava EPS on suunniteltu myös ylimääräisillä tuuletusaukoilla kypärän ilmanvaihdon parantamiseksi.

Kypärän sisusta on valmistettu Nexx X-Mart Dry -tekniikalla – erikoiskäsitelty materiaali, joka kuivuu kaksi kertaa nopeammin kuin puuvilla. Sisävuori on myös suunniteltu parhaan ilmankierron mahdollistamiseksi, ja kypärässä on myös erikoisvalmistettu leukasuoja tuulen aiheuttaman melun vähentämiseksi ja erittäin hyvän istuvuuden aikaansaamiseksi. Poskipaloissa on hätähihnajärjestelmällä, jonka ansiosta ne voidaan poistaa hätätilanteessa riisumatta kypärää.

Kypärä on myös valmistettu Nexx X-Com -viestintäjärjestelmälle sopivaksi.

Nexx X.Wed2 kypärässä on tupla-D -lukitus, pölysuodatin suun kohdalla, integroitu aurinkovisiiri ja action-kameran kiinnitys.

Kypärä painaa noin 1550 g (+/- 50 g).
Täyttää standardin EC 22.05.

 • X-Matrix-kuori.
 • Kolme eri kuoren kokoa.
 • Integroitu aurinkovisiiri.
 • Tupla-D lukitus
 • Valmistettu Nexx X.Com – yhteensopivaksi.
 • Poskipalat Emergency Release Strap -toiminnolla.
 • X-Mart Dry -sisävuori kuivuu nopeasti.
 • Aerodynaamisesti säädettävä kypäränlippa.
 • Panoraamanäkökenttä.
 • Heijastavat yksityiskohdat sivuissa, edessä ja takana.
 • Useita ilmanotto- ja ilmanpoistoaukkoja.
 • Action-kameran kiinnitys päällä ja sivussa.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Väri

Harmaa/Punainen, Mattamusta, Musta/Keltainen

Koko

, , , ,

Ominaisuudet

Adventure, Kesäkausi, Aurinkovisiiri, Kuitukuorinen

Tuotemerkki:
Nexx X.Wed2/X.Wst2 visiirit. Visiireissä pinlock -valmius. Sopii malleihin: Nexx X.WED2, X.WED2 CARBON, Nexx X.WST2, X.WRL

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510