Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® 360 Base – Suction

QLP-360-SB

29,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® 360 Base – Suction

Uudelleensijoitettava, luja imujärjestelmä monipuoliseen asennukseen. Vivulla toimiva imu helpottaa nopeaa siirtymistä sovellusten välillä.

Kiinnitetään turvallisesti sileille ja ei-huokoisille pinnoille, kuten tuulilaseille ja kojelaudoille, mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi meri-, ilmailu- ja ajosovelluksissa.

Imupohja kestää -10°C – 50°C (14°F – 122°F) ympäristön lämpötiloja ilman, että imuteho heikkenee.

On suositeltavaa sisällyttää sekä ARM että HEAD, jotta vivulle jää riittävästi tilaa, ellei sitä yhdistetä Action Camera Headiin, mikä mahdollistaa riittävän välyksen ilman vartta.

Koko: 9.3 x 6.3 x 10.7
Paino: 0.18

Sopii sileille, ei-huokoisille pinnoille (>1m kaarevuussäde)
Sopii tasaisille ja hieman kaareville pinnoille
Imukuppi on kestävä ja siirrettävä
Helppokäyttöinen lukitus- ja avausvipu
Lasilla täytetty nailonkotelo
Ei vaadi Quad Lock 360™ ARM, kun se yhdistetään Quad Lock 360™ -toimintakamerapään kanssa
Quad Lock 360™ ARM vaaditaan kaikkien muiden päiden kanssa riittävän välyksen varmistamiseksi imupohjan lukitsemista ja lukituksen avaamista varten
-10°C – +50°C (14°F – 122°F) ympäristön/ulkon lämpötila
Tukee jopa 1,2 kg (2,64 paunaa)

Lisätiedot

Paino 0,18 kg (kilogramma)
1x 360 Suction Base

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510