Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® Motorcycle USB Charger

QLA-MOT-USB

34,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® Motorcycle USB Charger

Pidä puhelimesi ladattuna ajaessasi Quad Lock® -moottoripyörän USB-laturilla.

HELPPO ASENNUS
Integroi saumattomasti moottoripyörän USB-laturi mihin tahansa Quad Lock® -moottoripyörätelineeseen tai 1″ Ball Adaptoriin.

Laturi on sijoitettu siististi Quad Lock® -kiinnityspään alle, jotta se tarjoaa USB-virran ilman pitkiä latauskaapeleita.

1,5 m SAE-liitäntäkaapeli ja 20 cm SAE akkurenkaan liittimiin antavat mahdollisuuden liittää suoraan akkuliittimeen tai olemassa olevaan SAE-porttiin. Laturi ei kuluta virtaa, kun sitä ei käytetä, joten akun tyhjenemisen vaaraa ei ole.

NOPEA LATAUS JA YLIJÄLKISUOJA
Quad Lock® -moottoripyörän USB-laturi tukee Quick Charge 2.0:aa nopeaa latausta varten. Integroitu ylijännite- ja napaisuussuojaus suojaa laitteesi inhimillisiltä virheiltä (tunnetaan myös nimellä väärä asennus).

IP66 VEDENKESTÄVÄ LUOKITUS
Ellet vie pyörääsi veden alle (mitä emme suosittele), IP66-vedenkestävä luokitus tarkoittaa, että USB-portin suojaamiseen ei tarvita korkkia, olipa sade kuinka kova tahansa.

Laitekohtainen latauskaapeli ja teline eivät sisälly toimitukseen

1x Motorcycle USB Charger, 1.5m SAE Cable, 20cm SAE to Terminal Cable

Koko: 8 x 3.7 x 13
Paino: 0.13

Lisätiedot

Paino 0,13 kg (kilogramma)
1x Motorcycle USB Charger, 1.5m SAE Cable, 20cm SAE to Terminal Cable

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510